JVC GR DVX4, QT5 & Premiere 5.1c =0 DVin

Dieses Thema im Forum "Software" wurde erstellt von sebuanoex, 23. Mai 2001.

  1. sebuanoex

    sebuanoex New Member

    I am using a JVC GR-DVX2 and I upgraded to QT 5, running a German OS 9.1. I am using Premiere 5.1c. Now, with QT4 I could not
    play edited material back to the camera, then I read a recommendation that the preview of QT 5 would solve the problem, which it
    did. QT 5 preview expired on a regular basis and so I downloaded QT 5. The result is that I returned to the status that I had with
    QT 4, Premiere wont let me play back edited material to the camera. There is no signal coming through. Premiere activates the
    camera, but nothing more. iMovie works just fine. Has anyone expereinced a similiar problem and/or knows of a work-around?
     
  2. CosmicAlien

    CosmicAlien New Member

    This is a Premiere prob, look in Adobe´s FAQ for help.
    I use FinalCut (which works fine btw :), so I cant help any further, sorry
     
  3. XYMOS

    XYMOS New Member

    hi,

    adobe prem. has any problems with DV cams. Ugrade from 5.1 to 6.0.
    I have the best performance with aplle´s fincut 2 an quicktime 5.0.
    use the finalversion of quicktime 5.0 not the betaversion.
    to use quicktime 5.0 delete all old quicktime 4.0 components!
    thats works fine...:)

    xymos
     
  4. sebuanoex

    sebuanoex New Member

    I am using a JVC GR-DVX2 and I upgraded to QT 5, running a German OS 9.1. I am using Premiere 5.1c. Now, with QT4 I could not
    play edited material back to the camera, then I read a recommendation that the preview of QT 5 would solve the problem, which it
    did. QT 5 preview expired on a regular basis and so I downloaded QT 5. The result is that I returned to the status that I had with
    QT 4, Premiere wont let me play back edited material to the camera. There is no signal coming through. Premiere activates the
    camera, but nothing more. iMovie works just fine. Has anyone expereinced a similiar problem and/or knows of a work-around?
     
  5. CosmicAlien

    CosmicAlien New Member

    This is a Premiere prob, look in Adobe´s FAQ for help.
    I use FinalCut (which works fine btw :), so I cant help any further, sorry
     
  6. XYMOS

    XYMOS New Member

    hi,

    adobe prem. has any problems with DV cams. Ugrade from 5.1 to 6.0.
    I have the best performance with aplle´s fincut 2 an quicktime 5.0.
    use the finalversion of quicktime 5.0 not the betaversion.
    to use quicktime 5.0 delete all old quicktime 4.0 components!
    thats works fine...:)

    xymos
     
  7. sebuanoex

    sebuanoex New Member

    I am using a JVC GR-DVX2 and I upgraded to QT 5, running a German OS 9.1. I am using Premiere 5.1c. Now, with QT4 I could not
    play edited material back to the camera, then I read a recommendation that the preview of QT 5 would solve the problem, which it
    did. QT 5 preview expired on a regular basis and so I downloaded QT 5. The result is that I returned to the status that I had with
    QT 4, Premiere wont let me play back edited material to the camera. There is no signal coming through. Premiere activates the
    camera, but nothing more. iMovie works just fine. Has anyone expereinced a similiar problem and/or knows of a work-around?
     
  8. CosmicAlien

    CosmicAlien New Member

    This is a Premiere prob, look in Adobe´s FAQ for help.
    I use FinalCut (which works fine btw :), so I cant help any further, sorry
     
  9. XYMOS

    XYMOS New Member

    hi,

    adobe prem. has any problems with DV cams. Ugrade from 5.1 to 6.0.
    I have the best performance with aplle´s fincut 2 an quicktime 5.0.
    use the finalversion of quicktime 5.0 not the betaversion.
    to use quicktime 5.0 delete all old quicktime 4.0 components!
    thats works fine...:)

    xymos
     

Diese Seite empfehlen